Vi Tillsammans

Senaste inläggen

Av Milla - 16 februari 2015 21:03

Ridtur idag igen med Hanna, med en rätt seg Calle. Vet inte om han hade träningsvärk sen igår, lr om han helt enkelt bara va trött idag. När vi red ut ur skogen så höll vi på å blåsa bort. Tusan va de tog i över åkarna! Hem tog vi oss iaf, men något kalla. Så lite soffmys hos Hanna med hennes hundar å en kopp te innan pappa svängde förbi å plockade upp mig.

Av Milla - 15 februari 2015 22:08

Igår på alla hjärtans dag, var vi ut och åt middag på Eastern Palace. Sen gick vi på bio och kollade på Fifty Shades Of Grey. Hade en underbar dag med min man!

Idag var vi ut på ridtur med Hanna o Catta; solen lös men de blåste lite kallt. Helt klart täckbyxor väder....lr hur Hanna? ;) På kvällstid tre kom Hanna,Jimmy och hundarna på fika å lite bus.

Nu tänker ja sova, helt slut om ja ska va ärlig. Bombar lite bilder från helgen.

Pöss!

Av Milla - 13 februari 2015 11:39

Kom på att ja inte bloggat på någon dag. Tagit flera kort som ska läggas upp, men efter de har som själva tanken bara flugit iväg. Demens? Nä, glömskan får Hanna stå för. De har hon sagt själv tom ;)
Så här kommer ett rätt långt inlägg, pöss!

Förra fredagen hade ja med Harry till stallet som vanligt, men idag skulle vi ut å rida. Han brukar va med när ja ska fixa stallet, men aldrig när ja ridit. Allt gick otroligt bra faktiskt. Lyssnade lite dåligt, å fattade inte riktigt grejen med att gå på höger sida. Men de får vi träna på.fet textfet text

På lördag tog jag med mig grannen Elsa för att möta upp Embla å Kina på stan för å handla lite. Embla blev glatt överraskad när hon såg att Elsa klev av bussen tillsammans med mig. En lyckad dag! Vi passar även på att ha grannkatten Willy på besök då han ska bo här ett tag i mars då familjen ska vara på semester. Glad att de går så bra med våra katter, å Harry fullkomligt älskar Willy.

Fick tulpaner av mamma. Å häromdan va jag och plockade lite blåbärsris i skogen. Tur de tinat så pass så ja kunde göra de då ja glömde plocka i höstas. Finns att köpa, men de kostar typ 5 spänn kvisten. ..

Åsså idag då...va på ridtur med Hanna nu på morgonen. Kom ett rejält bocksprång från C när vi skulle trava upp för en backe. Ett riktigt sånt där man ser i typ Mulle serien, om ni fattar ;) Men som tur va så va de bara ett, å vi bara skrattade! Skön morgon som slutade med lite pyssel o småfix i stallet. Å imorgon, då kommer det en till häst till stallet. :) Dessutom är de en vi känner!fet textfet text

Av Milla - 5 februari 2015 22:27

Fick bild från Hanna nyss....De här är såå hon å jag <3 <3 <3

Av Milla - 4 februari 2015 00:23

Kom massa snö häromdagen, asså MASSOR! Härligt faktiskt att maken skaffat snöslunga =D

Ikväll blev de longering med Calle. Gick ganska bra, men fasen va han röjde loss stundvis! Han vet verkligen inte hur gammal han är egentligen. Fast jag tar det som att han mår bra för sin ålder, för de tror jag verkligen att gör, mitt lilla hjärta.

Använde mina nya fina lindor ikväll, sjysta va?! Ännu bättre skulle de va med en passande schabrak ;)

Av Milla - 31 januari 2015 23:55

Min underbara Mira, fina fina Miramiss!!

Å vår busiga kanin i kattpelar'n. Ior älskar å hopp upp o ner på den =)

Å de sista ja gör innan ja ska sova, e att boka biljetter till alla hjärtans dag! ;)

Av Milla - 30 januari 2015 23:26

Pga knappt fyra timmars sömn inatt trodde jag att de skulle bli en skit jobbig dag idag. Men den har varit helt tvärt om, den nästa dagen på riktigt länge faktiskt!! E skit trött nu men ska försöka göra en bra sammanfattning ;)
Började dagen med ridning kl åtta efter jag fixat stallet, vi red Skogsvägen, å där fick hästarna pulsa lite snö. De blev också lite galopp i djupsnön, oh så härligt de va!! Å inget bocksprång alls ;)
Sen har ja städat, dammsugit hela huset, bytt i sängarna, skurat ur perkulatorn med svinto, tagit upp saker på vinden, tvättat å tumlat Harrys bädd å leksaker. Bytt gardiner i vardagsrummet å satt upp mina nya fina fönsterlampor som jag fick av mamma. Sen fick ja ett reflextäcke till Calle av mamma å pappa, som jag velat fram å åter på flera gånger. Å idag köptes de =) Brorsan va sjyst å åkte förbi elgiganten å köpte ett vägg fäste till vår vardagsrums tv, så nu sitter den på väggen! Fick även en efterlängtat tid hos ortopeden pga min trasiga hand/handled. Harry hann äta renchips från vardagsrumsbordet hos "momma o moffa", haha, vadå bortskämd?! Nu ligger ja utslagen i soffan med blåbärs/muffins te å äter lite marabou mjölkchoklad. Känner att ja verkligen kan lägga mig med gott samvete. Hoppas verkligen att ja kan sova inatt, annars vet ja inte riktigt va ja ska hitta på =)

BILD BOMBAR lite!

Så mycket fick ja hämta hos mamma, å ja har inte änns varit med!! =D Lyckliga jag!

Ja han precis fånga Harry på kort innan hans smög tillbaka från bordet! Renkött va borta i ett nafs!

Av Milla - 28 januari 2015 22:12

Tog nu när ja nattade hästarna. 30 säckar spån - check! Räcker ungefär 2 månader för oss. Tur vi har riktigt renliga hästar =D Go'natt!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se