Vi Tillsammans

Senaste inläggen

Av Milla - 29 augusti 2015 21:55

Rev ut golv å vägar idag, borrade ur popnitar och kapade vagnsbultar som inte gick att skruva ur. Hittade dock felet till att taket framtill spruckit. De är på grund av att ramen gått av och inte lagats korrekt. Så nu får vi börja med att laga tillbaka den gamla lagningen som dom tidigare ägarna gjorde fel. *suck* De kommer ta lite längre tid, men den smällen får vi ta. Fortsätter imorgon!

Av Milla - 28 augusti 2015 23:30

Planerna gick lite åt fanderns direkt då ja planerade att tvätta taket på hästtransporten innan vi börja riva den. Å de spöregna när ja klev upp! Höll på till å få hela dagen. Medans ja väntade på att de iaf skulle lätta så kom lastbilen med det nya golvet och väggarna. Gick precis in i garaget! =D Sen tvättade ja iaf av taket, å de blev riktigt bra. Nästa år ska jag nog måla de också tror ja! Sen ikväll tog vi å ställde in den där vi ska hålla till, samt plockade dit alla grejer vi behöver. Glömde självklart lite, men de står framme hemma nu iaf.

Efter 1a avspolningen med högtryck.

Lite gnugga och vaxshampo.

Ja, så ser den ut nu. Tur vi inte behöver byta matta på rampen iaf, de gjordes när jag köpte den för några år sen. Å satt ditt positionsljus på taket gjorde vi då också.

G'natt!

Av Milla - 26 augusti 2015 00:07

Idag har jag och Hanna tagit hem hästarna ifrån sommarbetet för denna gång. Har lite som ska betas av hemma vid stallet också, så slipper de "gå till spillo". Vi gjorde färdigt de sista på hagen, som vi började göra om förra veckan. Ström fixade Hanna o hennes karl ikväll, då vi va lite kluven i hur vi skulle dra tråden längst taknocken och vidare mot aggregatet. (De ska rymmas en traktor under tråden så de va lite finurligt) Hög stolpe vid hagarna fixade vi galant iaf. =) Vi satt även upp vattenhinkarna och några uppbindningsringar inne i stallet.

Efter middagen gjorde ja ett litet ryck, bytte i sängen, duschade,  tog paus med kaffe och kaka. Sen förvällde jag kantareller, samt stekte några och fixade saffranspudding. Så till kvällsfika blev de smörstekta kantareller på en hårdbrödskiva och saffranspudding med hjotronsylt. Sånt lyx!!

Tack snälla mamma för kantarellerna! !

Av Milla - 23 augusti 2015 19:26

Igår tog jag, Hanna, Catta och hennes dotter Savannah en ridtur. Hanna hade S framför sig på Kroken å ja å Catta red barbacka. Vi blev ju lagomt svettig om röven, för de va bra nog så varmt. Men himla skönt! Avslutade ridturen med kaffe/te/vatten/oboy på Catta skuggaltan.

Sen på kvällen måttade jag färdigt hästtransporten och beställde material till golv, väggar runt om samt till mellanväggen.Även pratat med en bekant om ny sparkplåt till båda sidorna.
Och idag var jag och köpte färg och ny sticksåg och lite småprylar. Så nu väntar ja bara på skivorna så ska vi börja fixa till transporten. Längtar!!!!

Av Milla - 19 augusti 2015 23:37

En hel evighet sen ja skrev sist, bara inte haft lust tror jag. Jag brukar försöka "skriva ikapp" med de roligaste och viktigaste jag vill dela, men känns som jag skiter i det denna gång.

Lite tv innan sängen, ska upp å åka till stan en sväng innan de blir så varmt. Har ju nämligen ÄNTLIGEN fått sommar!

Älskar dig Larsa

Av Milla - 1 april 2015 22:10

Piss - de tror ja har diskbråck i nacken... Själv tror jag väl inte på de, så mina sura miner beror mest på att de vill göra en MRT till, men på nacken. Allt för å veta "om" egentligen. Visst kan ja väl hålla med om de doktorn sa, "hellre en röntgen i onödan än en operation". Men de känns bara sååå drygt!!

Iom att ja blev lite trumpen av läkares ökat åkte jag å muntrade upp mig själv på Hööks. De funka!! =D Lyckliga åkte ja från butiken å de kändes som ja hade fyndat.

Alla bilder är från Hööks hemsida www.hooks.se

Nu har ja softat med Greys anatomy, å njutit av doften från mina nya ljus, tropicol waters - kan ja säga att vårt sovrum luktar fantastiskt!!?

Nä, nu dags för sängen...trött ju! G'natt!!

Av Milla - 31 mars 2015 23:01

Började morgonen med att släppa ut hästarna, men pga att rörmokaren skulle komma å dra vattnet i stallet/garaget, så gjorde jag inte stallet direkt från morgonen som jag brukar. Åkte hem å fixa frulle, å började sedan städa. Gjorde färdigt hemmet för påsken. Bara å serva kvasten kvar nu ;)
Stack iväg till stallet igen vid sex tiden, drog ut på en ridtur, alles allena...lr ja, med hästen såklart =D Fixade stallet efteråt, men va lite stressad för klockan va så mycket. Fick hjälp av bästa Hanna, som kom ner med gubben sin för att koppla in vattenslangen. Wohoo, nu har vi varmvatten i stallet å kan duscha hästarna!! Tro mig, min häst är verkligen i behov av en dusch (lr två). Ska göra de någon dag då de är riktigt fint å varmt ute. Nu ska ja slänga igång torktumlaren, å sen hoppa ner i lopplådan. Är såå trött....zZzZz Imorgon blir de ortopeden igen, å sen Hööks å kolla täcke å ridbyxor. Kanske en tur på hästen om ja hinner. Bjussar på ett par bilder av min underbara hund ( åsså lite storebror )! Världens goaste vovve <3

Go'natt!

Av Milla - 25 mars 2015 21:35

...med Harry till stallet, å tog en ridtur med Hanna. Men lille vovve har sen vi kom hem varit riktigt trött. Matten med förresten! Go'natt! *zZzZz

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se