Vi Tillsammans

Senaste inläggen

Av Milla - 4 november 2015 09:05

Svettades som fan när ja gjorde stallet idag, svårt att hitta rätt kläder å antal lager ibland. Speciellt när vädret är som de är... De är helt ok att snön inte kommit ännu, men de får gärna va någon minus iaf. Så jobbigt med all denna lera, å geggiga hästar. Calles ben sväller oftast rätt mycket vid denna tid pga av leran då de är jobbigt att gå i den. Kan ju hjälpt lita då de ännu inte ör vinterskodda. Men i år har de faktiskt hållit sig rätt bra...än så länge iaf!

Av Milla - 24 september 2015 22:02

Ikväll drog vi hem hästtransporten. Den är inte helt klar, men redo att besiktiga iaf. Ska byta en bit ram till mellanväggen, sen sätta ihop den och skruva fast gallret vid fönstret. Men de e lite svetsning å målning kvar innan dess, men allt sånt gör vi på hemma plan. När de är klart ska ja ge mig på motiv målningen.
Ja är dock sjukt nöjd över arbetet. Min man och min pappa har varit helt fantastiska som hjälpt mig.

Av Milla - 24 september 2015 17:01

Igår var det 11 år sen jag å älsklingen blev ett par. Fick blommor och choklad när han kom från jobbet, å ja hade lagat fläskstek med nypotatis å gräddsås. Å lite smaskig kaka med glass o kaffe till efterrätt. Myste med brasa o tända doftljus <3 Älskar dig mest av allt Larsa <3

Av Milla - 24 september 2015 16:57

Snart, snart är den färdig. Eller färdig för att tas ut å besiktiga iaf. Motivmålningen återstår, men den kan göras när som. Dock innan vintern iaf ;) Ska göra de sista, tror ja, ikväll med maken.

Av Milla - 16 september 2015 11:20

Sitter hemma å har ingen energi över huvud taget... skulle verkligen behöva göra en hel del, men med två värkande å tejpade handleder så känns inget lockande. Skulle pröva med tejp iom att de blir ganska instängt att ha handledsskydd hela tiden. Tror de heter Kinotejp.
Regnet hänger tungt där ute, å molnen är mörka. Till o med hundarna verkar trötta idag.

Av Milla - 14 september 2015 20:48

Imorgon kommer första lasset med hösilage!!

Av Milla - 13 september 2015 21:15

Idag va de stallet som gällde. Donade lite inne i stallet, men de va full fart där då de höll på att installera elen. Så medans de gjordes, å maken min svetsade galler till stallet, så tog jag o Hanna med oss Harry å sta k ut på en ridtur. En mycket skön tur, med massa surr.

Killarna har inte varit upp självmant i skogsdelen av hagen, som vi drog för några veckor sedan. Vi tog å ledde pojkarna dit efter ridturen så de såg att de faktiskt gick att gå upp där. Båda hästarna passade på att "göra ifrån sig" sen gick de ner igen ;)

Av Milla - 12 september 2015 22:48

Oväntat ta sovmorgon idag, vaknade av att Katti slet upp sin sovrums dörr å sprang in på toan... vi skulle väcka varann kl 10, om vi inte redan vaknat... kl var nu 12.20 *haha
Upp, ut med hunden medans kaffet puttrade, å sen in för frulle.
Precis vid kaffetåren ringer farbror o ville komma för att dra några buskar. Så de blev gjort, på med bark å sen skall nytt staket upp. De får vara lite provisoriskt nu då slantarna e slut.
Här kommer några bilder på transporten från ikväll. Nästan klart nu! Nåja, återstår en hel del småfisk åsså att fixa ena hjullagret sam påskjutsbromsen. Å så besiktningen såklart! =D

Pappsen har tvättat mattan med högtrycken!

Bakdelen färdigmålad! Återstår motiv samt transportskylten för häst.

Insidan, i stort sett klar....

Sen har jag även satt in en rosettventil i skötardörren.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se