Vi Tillsammans

Senaste inläggen

Av Milla - 14 februari 2014 19:21

Fixade trerätters tills min man kom hem, blev toast med räkstuvning, oxfile med potatisklyftor o kantarellsås, och rosa muffins med nötcrame fluff toppad med apelsincrisp noblesse. OMG så gott de blev! Fick en enormt bukett med tulpaner, och fin choklad i present, lägger in bild sen!

Av Milla - 11 februari 2014 21:25

Idag har jag haft Nicki på besök, då hennes husse o matte va ute på tur. Så kul å titta på henne å Harry när de leker. Stor å liten men så underbara vänner!
Köpte ett granatäpple häromdagen, älskar smaken på denna lustiga frukt. Men jag har aldrig köpt en färsk, å skalat den själv. Gjorde de idag, men de blir sparat till imorgon. Fruktsallad till frukost!
På kvällskvisten tog ja å gubben lite vuxen poäng, för vi ska ju va de...vuxna iaf, å åkte å handla.

Gotta till helgen, mina nya favvochips -Ranch!

Av Milla - 10 februari 2014 08:48

Sovmorgon...my as, lr nja kanske lite, 08.31.Behöver mer..lr vill sova mer ;-)

Av Milla - 9 februari 2014 23:24

Inatt kan ja väl få sova...eller?

Bjussar på en bild av min sköna trio ?

Go'natt!

Av Milla - 8 februari 2014 22:48

Stall och städat...sjukt trött å ont i kroppen, träningsvärk i benen...myser ner mig i sängen å kramar kudden ( älsklingen är på grabbkväll, så kudden får duga )

Av Milla - 7 februari 2014 23:32

Haft kaffebesök av svägerskan Camilla å barnen. Härlig middag, å filmmys med älsklingen. Kaffe å kaka å avslutas med ett par Galiano shots. Nu blir de sova. Go natt!

Av Milla - 4 februari 2014 22:47

Tog en tur på löpbandet idag med, men tog de lite lugnare då jag hade känningar i knäet. Rätt lugn dag annars.. Åkte till Torvalla när Larsa kom hem å åt middag med Malin o Christelle. Hade paket med till stumpan som fyllde 2 igår, åsså åt vi tårta. Christelle busade massa, å ville att jag skulle göra allt inför nattnimg ist för mamma, pottan å sätta på blöja å pyjamas å borsta tänder. Tom soffmyset blev med mig! Roligt de är när barn visar så tydligt va de tycker ?

Av Milla - 3 februari 2014 13:56

Idag är det plusgrader, vindstilla och strålande solsken, hur underbart som helst! Tog med mig Harry och kameran och gick ut en sväng. Inte de lättaste att hålla kollpå hunden, få till pose OCH hitta rätt fokus i bilden samtidigt. Flera som är felfokuserade, men men..

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se