Vi Tillsammans

Senaste inläggen

Av Milla - 5 mars 2014 22:08

Åkte på Djungel huset med min kusin idag, sammanöagt hade vi med oss 6 barn, vi va som ett eget litet dagis ;-) Barnen hade roligt och sprang runt som en skock med vilda apor, å åt o drack, och stuttsa å klättra osv. Ingen som gnällde när de va dags att åka hemåt, så man kan ju anta att de var rätt så nöjda själv.
Under kvällen bjöd Embla o hennes kompis Steffi på konsert med bla "What does the fox say" å nu ligger de förhoppningsvis och sover ..de är iaf tyst på deras rum.
Ska väl knyta mig jag med...ska opereras imorgon igen...men e väl lite nervis, känner inte alls för å spva, men tog alvedon för en stund sen, så de ska väl förhoppningsvis hjälpa mig att somna.

Tjilevippen!

Av Milla - 2 mars 2014 00:12

Nu vankas natten, känns skönt å lägga sig. Haft en dag med full rulle från morgon till kväll. I varje rum sussas de sött, svärmor med hunden Lexi i ett rum, i Emblas rum ligger Heléne o Adele i hennes säng, Thomas o Adrian i bäddsoffan o Leon i spjälsängen, å inne hos mig o Larsa sover Embla på madrassen och Harry brevid. Go 'natt!!

Av Milla - 28 februari 2014 19:28

Åkte till stallet och red, ville pröva sadeln en gång till i alla gångarter och så som jag skrev igår, innan jag bestämmer mig. Den ligger jättebra, så den måste min pojke ha så han kan ridas i fortsättningen. Vet inte om jag inbillade mig, lr om det faktiskt var så, men känndes som han arbetade bättre i formen, och hade mera framåtdrift. Ja sämre blir de ju inte än det varit, då vi faktiskt kunde se skillnaden ,alla 3 som va med, när vi donade med ficklampor och kände och klämde med händerna. Allt efter konstens alla regler som vi fick lära oss av Gunnar Winslow.

Känner mig nöjd   


Finaste Maya stannade hemma och förberedde för bakningm då Thörners har slutat baka vår favvo; Fransk kola tårta. Så efter stallet blev de en snabb shopping, och sen bakade vi. Exprimenterade lite kanske är rättare sagt. Kakan står nu i frysen på kylning väntar med spänning på hur den blir.


         


Av Milla - 27 februari 2014 23:19

Ikväll har jag haft hem ett par sadlar, ena låg helt perfekt på Calle och den andra helt perfekt på Kroken. Blev helt lyrisk när allt jag lärde mig på sadelkvällen förra veckan, kom till användning och jag själv kunde känna att sadeln var rätt...skyndade oss ut en sväng, för att återvända till stallet och sadla av för att inspektera pälsen i sadelläget; SOM HANDEN I HANDSKEN!!! Tar en längre tur imorgon för att se om den ligger lika bra efter ridning i backar och i alla gångarter. Fördelen med begagnade sadlar är att man kan pröva dem ordentligt!Bild lånad från " lillhastenistav.se "

Av Milla - 22 februari 2014 22:02

Igår kom Christelle hit då pappa skulle åka bort å mamma praktisera, hade en härlig eftermiddag. Idag har de varit super väder å vi har varit ute flera gånger, lekt i snön, varit på affären å skottat. Till middag blev de köttfärsfrestelse och till efterrätt gjorde vi "äkta" kladdkaka ( inget kakao utan smält choklad ist) som vi serverade grädde å färska bär blandning bestående av björnbär, blåbär och hallon. MUMS!!!

Av Milla - 19 februari 2014 22:46

Idag träffade jag min nya läkare, och ganska snabbt blev beslutet taget att en ny operation behövdes. Ingen nerv undersökning behövdes ansåg hon. Så nu är det bara å vänta på en operationstid.

Bjuder på en härlig bild av våra katter, som fick gourmet middag idag.

Själv åt vi vårrullar o nudlar!

Av Milla - 17 februari 2014 22:09

Haft en rätt så lugn dag, vilket har varit riktigt skönt. Haft kafferep med svägeskan, både hemma och hos henne. Passande att bo nära varann när man behöver låna saker. Lagade laxknyten i ugnen och pressad potatis till middag, skitgott!! Efter kaffet tog jag ett långt bad med musik och tända ljus. Så skönt!! Avslutar kvällen med ett nytt te som ja fick smaka igår när vi va hos min kusin, vanilj o karamell, jättegott va de. Imorgon blir det sadelkväll på Hööks med bästa Hanna.

Mums!

Av Milla - 16 februari 2014 21:23

Orkar inte skriva nå ikväll, blir bara nå bilder.

Valentin bukett från min man, underbara tulpaner ?

Matade svanarna igår

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se